Boek een afspraak

Voor elk haartype bieden we een kapsel dat echt bij je past.

Droom je van een kapsel dat bij je past?

In ons kapsalon te Dendermonde is het hele gezin welkom. Wij zorgen voor een kapsel dat past bij je uitstraling en je haartype en voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. We gebruiken alleen natuurlijke verzorgingsproducten van onder meer het Scandinavische merk GOLD en ZENZTHERAPY. Zo geniet je welverdiend van een ontspannen moment van rust. Boek snel en eenvoudig online je afspraak hieronder of neem telefonische contact met ons op. Je bent van harte welkom!

Boek eenvoudig je afspraak online

Boek snel en eenvoudig online je afspraak door op onderstaande knop te klikken. Indien je niet zeker bent welke behandeling je het best boekt of eens iets totaal anders wil van haarkleur kan je ons contacteren tijdens de openingsuren op het nummer 0499/50.71.79.

Boek nu een afspraak >

Kelany Kapsalon

Ons adres:

De Dammenlaan 186A
9200 Dendermonde

info@kelany.be
Tel: +32 (0)499 50 71 79

BE0737.555.039

  • Over ons

    Van een nieuw kleurtje tot een verfrissende snit. Het perfecte kapsel, dat is waar het bij ons om draait. Kapster Kelany is sinds 2012 een gediplomeerde haarstyliste en is speciaal opgeleid om jouw droomkapsel te realiseren. Boek snel jouw afspraak en kom langs in ons kapsalon te Dendermonde.

  • Openingsuren

    We werken enkel op afspraak om jou de tijd te geven die je verdient. Boek snel jouw afspraak en tot snel.